Logo Bioclimateam reformas ecológicas integrales
ContactE
Logo Bioclimateam reformas ecológicas integrales negro
Contacte
Logo Bioclimateam reformas ecológicas integrales
ContactE

Estic lluny: em podeu ajudar?

Palma de Mallorca
Vivenda
Reforma ecològica
Bioclimateam
Palma de Mallorca
Vivenda
Reforma ecològica
Bioclimateam

Un dels nostres clients ens va contractar perquè li féssim el projecte bioclimàtic, l'habitatge és un àtic situat al casc antic de Palma de Mallorca, no tenia sentit que desplazásemos als nostres industrials per fer una profunda reforma però sí podíem fer un projecte que inclogués totes les necessitats bioclimàtiques: eficiència, salut i benestar.

Estudi. Abans de començar vam fer un estudi per valorar la salut de l'habitatge i les seves possibilitats bioclimàtiques. Es tracta d'un pis just sota coberta amb més de 80 anys, amb alguns problemes estructurals però sobretot amb greus mancances pel que fa a benestar provocades sobretot, pel fred a l'hivern i la calor a l'estiu. Canviem també part de la distribució buscant el sud per aconseguir que el pis tingués més llum i més calor.

Observem que hi havia un problema important amb les radiacions provocades per una antena de telefonia propera que incidien sobre una part de la sala. Aprofitem un extradossat que aquesta previst fer per apantallar aquesta zona amb pintures especials la part sòlida i amb cortines especials la zona de les finestres.

Aïllaments. En el nostre projecte vam tenir molt en compte que la sala i el dormitori estan situades a la zona més freda, orientació nord, per això incloem un canvi de totes les portes i finestres exteriors per altres construïdes amb fusta, trencament de pont tèrmic i doble vidre, d'aquesta manera protegim les paret més feble, les obertures. El següent pas era cuidar dels aïllaments de tot el pis, a l'ésser un àtic la part més important és el sostre, ja que no podíem actuar per l'exterior, vam baixar els sostres amb Rigidur (un material similar a l'Pladur però molt més ecològic) , i omplim la càmera creada amb 15 cm de gruix de llana d'ovella NITA WOOL KON en mantells, un material natural, reciclat i reciclable i amb tots els certificats que el fan un material eficient i sa. Respecte a les parets exteriors, tenen un gruix considerable d'uns 50cm, només treballem la zona nord creant un extradossat que també omplim de el mateix material.

Instal·lacions. El projecte inclou també instal·lacions noves i sostenibles d'aigua, electricitat i calefacció i la recuperació de sòls de mosaic, la reutilització de marcs i portes d'habitacions que s'eliminen, la instal·lació al bany d'un sistema de reutilització d'l'aigua de l'rentamans per a la seva ús al vàter, la construcció de mobles amb fusta d'avet reciclada. S'instal·larà un sistema de ventilació de doble flux a tot el pis per mantenir sempre la qualitat de l'aire.

Certificacions. Tots els materials, pintures, vernissos utilitzats són sans i amb certificacions mediambientals. Es preveu passar d'una certificació energètica G a una altra B.

DETALLS SOSTENIBLES DEL PROJECTE: Estudi per valorar la salut de l'habitatge. Aïllament sota coberta i paret amb llana d'ovella NITA WOOL KON en mantells. Tancaments interiors realitzats amb Rigidur. Nova fusteria de fusta en portes i finestres amb ruptura de pont tèrmic i dobles vidres. Materials sans i amb certificacions. Instal·lacions d'aigua i electricitat sostenibles.

Galeria
Fes clic sobre la imatge que t'agradi per engrandir-la.

Vols saber més sobre nosaltres?

Contactar
2010 - 2021 Bioclimateam. 
leafScroll Up